“Si totes les persones amb nòmina a Espanya cedissin un euro al mes, aquest país comptaria amb vint-i-cinc milions d'euros mensuals per a projectes solidaris de tota índole.         Van Eyle

T'imagines el que podem aconseguir entre tots aportant solament 1 al mes?.......jo faig Teaming.....i tú?
Teaming és un projecte solidari que permet a tots aquells que ho desitgin recolzar a diferents causes socials fent microdonaciones d'1 euro al mes a través de la web.
T'imagines el que podem aconseguir, entre tots, aportant 1EUR al mes a una causa social?...

En Teaming, tothom dóna la mateixa quantitat: 1 euro al mes, per persona i per Grup amb el qual es col·labora, ni més ni menys.

Els diners que recaptem entre tots els membres del nostre Grup Teaming ho destinarem a recerca sobre el TEL i gràcies a això, molts nens es podran beneficiar d'aquesta ajuda solidària.

Vols col·laborar amb el nostre Grup Teaming?
Per unir-te, segueix aquests passos:
1. Registra't a la web  https://www.teaming.net/atelca/invite, emplenant un breu formulari.

2. Proporciona les teves dades bancàries. És necessari que els facilitis perquè comencis a col·laborar amb 1 euro al mes amb el Grup i perquè aquest euro es descompti de forma automàtica del teu compte.

Teaming compleix amb tots els protocols de seguretat Online i per aquesta raó, fer Teaming és totalment segur.

Tens algun dubte relacionat amb el funcionament de Teaming? Visita l'apartat de "Preguntes freqüents" que trobaràs en el següent link:  http://www.teaming.net/faqs.

©atelca 2017 - atelca@atelca.org